Energetikai Tanúsítvány

Energetikai Tanúsítvány

Energetikai Tanúsítvány készítése Győrben és Győr környékén.

Mi az Energetikai Tanúsítvány?

Egy mérnöki szakvélemény, amely értékeli az eladásra szánt ingatlan energiahatékonyságát. Ezek a tanúsítványok formailag egységesek. Az Energetikai Tanúsítványból látni az ingatlan számított energiaigényét, ebből pedig következtetni lehet az ingatlan várható rezsiköltségére. Továbbá tartalmaz az adott ingatlan energiahatékonyságának növelésére szolgáló tanácsokat.

 

 

Miért kell ez?

Az Energetikai tanúsítványt ingatlan eladáskor be kell mutatni a vevőnek, de.... Már az ingatlan meghirdetésekor kötelező azt feltüntetni az ingatlan hirdetésében is. A vevőn kívül kéri még a tanúsítványt a bank, amennyiben hitell bevonásával történik az ingatlan vételárának finanszírozása.

 

Én elintézem!

Ha ingatlan eladásban gondolkozol, akkor szükséged lesz egy ilyen Energetikai Tanúsítványra. Én elintézem neked, vagy ajánlok olyan szakembert akivel el tudod készíttetni.

 

Más dolgod nincs mint hogy híj a +36 70/325-3633 telefonszámon, vagy küldj egy gyors üzenet a lenti űrlapon és én rövidesen kereslek.

 

(Ezt a szolgáltatást csak Győr-Moson-Sopron Megyében azon belül pedig a Győri, és Panonhalmi járásban tudom vállalni.)Szeretnék egy Energetikai Tanúsítvány!

Ha el szeretnéd készíttetni az energetikai Tanúsítványt, akkor küldj egy gyors üzenetet és rövidesen kereslek.

Az Ön neve*

Email cím*

Telefonszám*

Üzenet szövege

Küldés


Kedves {{ugyfelnev}}!


Az www.ingatlan-eladas.com weboldalon keresztül elküldött üzeneted megkaptam. Rövidesen kereslek.Üdvözlettel,

Egyed Gábor Ingatlanközvetítő

Hiba történt!